1-op-1 coaching en ondersteuning
bij je webinar

Vind je het geven van een webinar een spannende gebeurtenis, of wil je zelfs voor het eerst een webinar gaan geven en weet je niet hoe zoiets werkt? Heb je het gevoel dat het toch fijn zou zijn om iemand te hebben die je daarbij ondersteunt?

Wist je al dat heel veel mensen op de achtergrond iemand hebben die hen ondersteunt bij het geven van een webinar?
Dus zo gek is het niet om mij daarvoor te vragen.

Hoe werkt de 1-op-1 coaching & ondersteuning bij je webinar?

Voor je webinar

Vooraf oefenen we samen in een oefenwebinar hoe zo’n webinar geven nou precies werkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid te werk gaat en professioneel overkomt bij je deelnemers.
Ik zorg ervoor dat je precies weet hoe alles werkt qua techniek, ik adviseer je over hoe je je webinar kunt opbouwen en geef je allerlei -op de praktijk gebaseerde- tips die ervoor zullen zorgen dat je een zorgeloos en professioneel webinar gaat geven.

Tijdens je live webinar

Tijdens het webinar treed ik op als moderator en zorg ik ervoor dat de techniek soepel verloopt, zodat jij je niet druk hoeft te maken of alles wel werkt.
Ik monitor de chat, breng vragen van deelnemers onder je aandacht en kan deelnemers helpen als zij onverhoopt technische problemen ondervinden. Ik hou de tijd voor je in de gaten zodat jij gewoon kunt focussen op de inhoud.

Na je webinar

Na je webinar bespreken we samen hoe het webinar ging en wat er een volgende keer eventueel anders of beter kan worden gedaan. Ik help je met de opname en het verzenden daarvan en laat je zien waar je de gegevens van de deelnemers en de statistieken en chatlog kunt terugvinden.
Indien gewenst kan ik ook de opvolging achteraf/upsell voor je verzorgen.
Denk hierbij aan het importeren van de gegevens van de deelnemers in je mailprogramma, het bewerken van de opname van je webinar, het nazenden van de opname en de upsell in een follow up mail aan de deelnemers.

Kortom: zorgeloos je webinar geven!

All in pakket

Je kunt mijn inzet bij je webinar zo uitgebreid maken als je wilt. Ik bied dit all in pakket:

N
Vooroverleg 30 minuten
N
Aanmaken van je webinar (en dus de link waarmee men zich kan aanmelden)
N
Oefenwebinar 45 min zodat je weet hoe eea eruit ziet, hoe het werkt en wat onze rolverdeling is
N
Handige en nuttige tips en tricks, voor de opbouw van je presentatie en voor tijdens je webinar
N
Voorbereiding en testen voorafgaand aan het live webinar, zorgen dat alles technisch in orde is, geluid werkt, webcam werkt,
presentatie in beeld is, etc.
N
Live webinar, waarbij ik uiteraard aanwezig ben en je ondersteun
N
Verzorgen van de opname van het webinar en lijst met gegevens van de deelnemers

Eventueel kun je dit uitbreiden met:

L
Advisering over de inhoud van je webinar
L
Advisering over planning en promotie
L
Sales- en/of landingspagina aanmaken
L
Presentatie maken
L
Opname monteren en/of opname verzenden
L
Mailadressen importeren in je mailprogramma
L
Follow up mail verzenden
Elke klant is anders en elke vraag is anders.
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een offerte op maat.

De afgelopen jaren heb ik bij een groot aantal webinars ondersteund

%

Het percentage klanten dat daarna vaker en zelfstandig webinars is gaan geven

Deelnemers Workshop Webinars Zonder Zorgen

Deelnemers Online training Webinars Zonder Zorgen

Wat mijn klanten zeggen nadat ze
hun (eerste) webinar hebben gegeven met mijn ondersteuning

“Vooraf oefenen en de praktische tips waren ontzettend handig en zorgden ervoor dat wij met een goed gevoel aan het live webinar begonnen. Anita zorgde ervoor dat de deelnemers die we via mijn website had geworven hun inloggegevens ontvingen en dat de presentatie vooraf was geupload. En omdat Anita alles onder controle heeft konden wij ons tijdens het webinar volledig focussen op ons verhaal en hoe we dat het best over konden brengen. Dat scheelt enorm in stress, en nu liep alles als een zonnetje.”

Anna Borsboom en Kiki Poulisse van Stylink.Studio

“Anita heeft ons bijgestaan bij ons eerste webinar. Dankzij haar voorbereiding en nuttige tips hebben we deze glansrijk doorstaan. Het was een feestje om zo met elkaar te werken. Anita vanuit Amersfoort, Martine vanuit Lelystad en Hanneke vanuit Leiden. Met de techniek, het internet en webinartools wordt de wereld zoveel kleiner en leuker.
Anita is stressbestendig en super enthousiast. Wij konden ons echt richten op de inhoud en ons verhaal doen zonder ons druk te maken over de tijd, de reacties in de chat of het geluid. Dat hield zij voor ons in de gaten. Echt geweldig. Wij blijven graag met haar werken.”

Hanneke Wessel & Martine de Troije

Online Office Coaches

“Begin 2016 heb ik na een aantal faliekant technisch mislukte webinars een webinarfobie opgelopen.Ik had de moed al bijna opgegeven en bedacht dat webinars voor mij het toch niet zouden worden, terwijl ik wel de toegevoegde waarde zie van ondernemen 3.0. Ik had een challenge gepland en bij de gedachte dat ik webinars zou gaan houden brak het zweet me regelmatig uit. Totdat ik Anita tegenkwam en ik de knoop doorhakte en haar vroeg om voor mij m’n webinars te verzorgen. Typisch een geval van: “Waarom heb ik dit nou toch niet eerder gedaan???”. Heerlijk, nu kan ik al mijn denk- en doe-kracht gebruiken voor de inhoud van mijn webinar. Zorgeloos webinarren. Ik had er nog nooit van gehoord, geloofde er niet in maar tot mijn verbazing bestaat het. Dankzij deze webinar wizard. Dank je wel Anita, voor je professionele inzet.”
Denise Hulst

Het Betere Werken

“Anita heeft mij wegwijs gemaakt in de webinar jungle. Met haar heldere instructies en tips kreeg ik het vertrouwen om zelf achter de knoppen te kruipen. Sindsdien doe ik het probleemloos en met heel veel plezier. 
Mijn klanten houden van webinars. 
Voor mij echt dé manier om mijn schrijftrainingen meer diepgang te geven.
En wat ook fijn is: Anita is een heel tof mens! Huur in die webinarcoach!”
Jantien van Driel

Copyschool

“Webinars zijn hot in online-land en als VA is webinarondersteuning een hele waardevolle skill om aan te bieden. Veel ondernemers willen namelijk wel webinars geven, maar schrikken van de techniek erachter of vinden het gewoon eng.

Anita Faber is de koningin van de webinarondersteuning en leert VA’s in haar workshops hoe ze ondernemers kunnen begeleiden bij dit proces. Van het begin tot het eind. Ze biedt alle handvatten die VA’s nodig hebben om moderator te zijn bij de webinars van hun klanten.”

Thamara Zijlstra

Virtual assistant trainer , www.blueberrydynamic.nl

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen?
Like dan de Facebook pagina Webinars Zonder Zorgen